PR

Liemerije verwelkomt eerste cliënt op nieuwe afdeling

ZEVENAAR - Liemerije heeft woensdag 2 januari de eerste cliënt ontvangen op de nieuwe afdeling Liemerije Allee in Zevenaar. Mevrouw Van Leersum uit Westervoort werd door de medewerkers ontvangen met bloemen en taart. Bijzonder detail is dat mevrouw Van Leersum bij het opstarten van de nieuwe afdeling in de klankbordgroep heeft meegedacht over de afdeling.

Liemerije Allee is bedoeld voor ouderen met een tijdelijke zorgvraag. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om ouderen die nog moeten herstellen na een ziekenhuisopname of ouderen die door omstandigheden tijdelijk niet thuis kunnen wonen. De afdeling zit op de 4e etage van Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar en telt veertien bedden.

Op Liemerije Allee staat de terugkeer naar huis centraal. Het verblijf sluit dan ook zoveel mogelijk aan bij het normale leven van de cliënt thuis. Dit betekent bijvoorbeeld dat naasten alle ruimte krijgen om mee te draaien met het ritme van de cliënt. Met het openen van de nieuwe afdeling speelt Liemerije in op de steeds groeiende behoefte aan tijdelijke opvang.

Meer berichten