Foto: Bart Heemskerk

VriendenLoterij verrast Mike en Mark uit Zevenaar

van de redactie

Een grote verrassing van het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor tweelingbroers Mike en Mark Peters (48) uit Zevenaar. Zij behoorden tot de honderd donateurs en vrijwilligers die als bedankje voor hun steun samen met een introducé naar Holland Zingt Kerst mochten. Een gezellige meezingavond waar bekende Nederlandse artiesten de grootste kersthits zongen.

ZEVENAAR - Operationeel directeur van de Lucille Werner Foundation, Ton Verleg, vertelt waarom de gehandicapte broers deze bijzondere avond meer dan verdienen: "De tweelingbroers Mike en Mark zijn al vele jaren fan van Lucille Werner. Bovendien zijn ze al lange tijd trouwe donateur van de Lucille Werner Foundation. In oktober van dit jaar heeft Mark een tijdje in het ziekenhuis gelegen, en moet daar nu langzaam van herstellen. Om het jaar op een positieve manier af te sluiten, gun ik het hen, om met elkaar, een avond te genieten bij het Holland Zingt Kerst-concert."

Blij verrast

Mike en Mark (48) waren blij verrast toen ze het nieuws hoorden: "Wij dragen de Lucille Werner Foundation al vele jaren een warm hart toe. De foundation heeft ons geweldig gesteund bij het vinden van een baan. Via hen mochten wij de Holland Zingt Kerst-show in Ahoy bijwonen. Drie uur achtereen genoten we van bekende en mindere bekende kerstliederen. Het was een echt spektakelstuk."

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden.

Aanvraag doen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.

vriendenloterij.nl/vriendenfonds

Meer berichten