Zangeres en multi-instrumentaliste Miriam Moszko speelt ook tijdens het Open Podium in Muziekcafé De Lantaern. (foto: PR)
Zangeres en multi-instrumentaliste Miriam Moszko speelt ook tijdens het Open Podium in Muziekcafé De Lantaern. (foto: PR)

Gevarieerd Open Podium bij De Lantaern

ZEVENAAR - Op zaterdag 15 december kan het publiek genieten van een zeer afwisselend Open Podium in Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar. Bert Pruis start de avond met zijn fingerstyle country blues, waarna Miriam Moczko met viool en zang zorgt voor mooie liedjes en als afsluiter wordt er flink gerockt door Cry Wolff. De aanvang is om 21.00 uur en de toegang is gratis. Zanger en gitarist Bert Pruis komt uit Zwolle en heeft al verschillende keren opgetreden in De Lantaern. Hij zingt mooie covers en begeleidt zichzelf op gitaar. Zijn stijl noem hij zelf: fingerstyle country blues. Miriam Moczko is zangeres en multi-instrumentaliste van Duits-Poolse komaf. Zij maakt muziek als antwoord op de schoonheid en de pijn die zij in het leven tegenkomt. Met haar altviool en een minimaal gebruik van effecten creëert zij landschappen waar haar stem de luisteraar de weg wijst. De rockband Cry Wolff komt uit Utrecht en omstreken en is in 2012 opgericht. De vijf wolven zijn allen ervaren muzikanten die elkaar gevonden hebben in het spelen van rock covers van de afgelopen decennia. Plezier in spelen staat voorop maar, ze schromen niet om flink te uit te pakken. Dansen mag!

Meer berichten