In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 december is er een levende kerststal aanwezig in het centrum van Zevenaar. (foto: PR)
In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 december is er een levende kerststal aanwezig in het centrum van Zevenaar. (foto: PR)

Een bruisende laatste maand van 2018

van de redactie

De binnenstadondernemers van Zevenaar gaan een bruisende laatste maand van 2018 in. Met veel activiteiten en acties voor alle consumenten. Van sint via Eindejaarsactie en Wintermarkt naar kerstkoopzondag.

ZEVENAAR - "De sinterklaasintocht is voor ons altijd het begin van een hele gezellige tijd", aldus Joyce Mulder van de activiteitencommissie. "Er klinkt sinterklaasmuziek in de straten, de afbeeldingen van sint en pieten zijn overal te vinden en natuurlijk komen op koopzondag 2 december de pieten naar de stad!" Vanaf het moment van de sinterklaasintocht beginnen de ondernemers in Zevenaar met de Eindejaarsactie. Bij elke € 10,00 ontvangen consumenten Eindejaarsstickers. Wanneer tien stickers gespaard zijn kunnen deze geplakt worden op een spaarkaart. Door de spaarkaart voor zaterdag 29 december 16.00 uur, te deponeren in een van de tonnen die in de Zevenaarse binnenstad staan opgesteld kan kans worden gemaakt op leuke prijzen. "De hoofdprijs bestaat uit twee elektrische fietsen van Gazelle!"

Shopping by Night

"Zaterdagavond 15 december zijn de winkels open voor Shopping By Night, is er een levende kerststal en vindt er een lichtjesoptocht plaats. Ook is er een groep midwinterhoornblazers en natuurlijk wordt het kerstverhaal verteld!" De jaarlijkse Wintermarkt wordt op zondag 16 december gehouden. De winkels zijn open en er staan door de hele stad kramen opgesteld. "Tijdens de Wintermarkt is er van alles te doen. Zo zijn gemeente, brandweer en politie aanwezig met belevingsactiviteiten, kinderen kunnen met de kerstman op de foto er is muziek van diverse koren en gezelligheid op het Tipi Tenten-plein."

Kerstkoopzondag

Op zondag 23 december is de laatste koopzondag van 2018. "Op de kerstkoopzondag 23 december zijn de winkels open van 12.00 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk is er veel kerstsfeer in de stad en is de kerstman aanwezig."

zevenaardestadin.nl

Meer berichten