Foto: NPO 3FM

De 3FM Serious Request Lifeline komt naar Zevenaar

3FM Serious Request 2018: Lifeline is helemaal nieuw van opzet en komt dit jaar naar Zevenaar! Dit jaar dus geen Glazen Huis, maar in de week voor kerst (18 tot 24 december) lopen drie teams van twee 3FM dj's, 24 uur per dag een barre tocht door heel Nederland.

ZEVENAAR - Op kerstavond hopen ze allemaal aan te komen bij het TivoliVredenburg in Utrecht: de stad waar 3FM Serious Request in 2004 begon. Ook nieuw dit jaar is dat je een eigen doel kunt kiezen waarvoor je in actie komt: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld of noodhulp bij oorlog en conflicten. Het dj-team Mark van der Molen & Rámon Verkeijen komt op zaterdag 22 december langs in Zevenaar. Zij maken al lopend ook radio! Kom vooraf in actie, want misschien komen Mark & Rámon dan bij jouw actie langs!

Wat kun jij doen?

Verzin een leuke actie samen met je familie, vrienden, sportmaatjes, koorleden of anderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het houden van een gamemarathon in de kantine van de plaatselijke voetbalvereniging, een marathon zingen met je koorclubje, een restaurant in je eigen huis of een rooftopparty op je eigen dakterras midden in de winter: alles dat geld oplevert voor het Rode Kruis is geoorloofd en het is goed mogelijk dat Mark en Rámon naar jouw actie toekomen om verslag te doen, een handje te helpen of te ondersteunen! Belangrijk is om je actie altijd aan te melden op de onderstaande site. Dan maak je kans op een bezoek van de dj's! Wil jij ook in actie komen voor 3FM Serious Request, maar weet je nog niet hoe? Kies dan een kant-en-klare-actie. Als je een actie hebt aangemeld krijg je een persoonlijke actiepagina, promotiemateriaal en tips en tricks om jouw actie tot een succes te maken. Wie weet staan Mark & Rámon in december opeens bij jou op de stoep! Laat je het dan ook even de Zevenaar Post weten?

3fm.nl/kominactie

Meer berichten