Het 30+ damesteam van S.D.Z.Z. is regiokampioen geworden op Sportpark De Nevelhorst in Didam. (foto: Diana Edwards)
Het 30+ damesteam van S.D.Z.Z. is regiokampioen geworden op Sportpark De Nevelhorst in Didam. (foto: Diana Edwards) (Diana Edwards Fotografie)

Dames S.D.Z.Z. kampioen

van de redactie

Vrijdag 16 november werden de 30+ dames van S.D.Z.Z regiokampioen bij DVC 26 op Sportpark De Nevelhorst in Didam.

zevenaar - Het 30+ dames team boekte ook dit seizoen weer de nodige overwinningen, en hebben het damesvoetbal voor S.D.Z.Z. weer op de kaart gezet. Dit waren de uitslagen van de laatste wedstrijd: 16 november 19.30 uur: SDZZ - Concordia-W 3-2; 16 november 20.00: DZC 68- SDZZ 0-7;16 november 20.30: DVC 26-SDZZ 2-2.

Nieuw meisjesteam

SDZZ zou in het nieuwe seizoen graag weer een meisjesteam willen toevoegen aan de jeugdafdeling. Ben jij tussen de tien en zeventien jaar en heb je zin om in teamverband te voetballen met je vriendinnetjes? Doe dat dan bij S.D.Z.Z.! S.D.Z.Z. is een kleine, gezellige vereniging waar je geen nummer bent, maar waar iedereen elkaar kent en waardeert. Door de jaren heen heeft S.D.Z.Z. verschillende spelers voortgebracht die in de jeugd van De graafschap spelen en zelfs een meisjes international.

Gratis trainingspak

Als je bij S.D.Z.Z. komt voetballen, ontvang je bij aanmelding een gratis trainingspak. Betaal je de laagste contributie van Zevenaar, wordt er gewerkt volgens een goed jeugdplan geleid door een jeugdcoördinator en worden er tal van activiteiten het hele jaar door gehouden. Er wordt getraind op Sportpark De Griethse Poort. Deze is gelegen aan de Doesburgseweg 14 in Zevenaar, ingang Edisonstraat Zevenaar .S.D.Z.Z.werd opgericht op 9 april 1957 en het zestigjarig jubileum werd in 2017 uitbundig gevierd. Dus kom voetballen bij S.D.Z.Z. want samenspel doet zegevieren Zevenaar!

sdzz.nl

Meer berichten