Jouw verkeerskennis opfrissen in Zevenaar?

van de redactie

Ben je inwoner van de gemeente Zevenaar en wil je als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp dan nu je kans.

ZEVENAAR - In twee bijeenkomsten van twee uur word je onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van Veilig Verkeer Nederland (VVN) bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Denk daarbij aan de turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen, enzovoort. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen.

65 jaar en ouder

Meld je aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 65 jaar en ouder. De eerste bijeenkomst is op donderdag 22 november van 9.30 tot 11.30 uur. De tweede bijeenkomst op donderdag 6 december van 9.30 tot 11.30 uur. De locatie: Jongerencentrum 4All, Engeveldweg 4 in Zevenaar. Je wordt alle twee de dagen verwacht. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter. Het is geen examen. De deelname aan deze opfriscursus is gratis. Er is de mogelijkheid voor deelnemers om zich aansluitend (vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in jouw eigen auto. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 10,00 gevraagd. Verdere informatie hierover ontvang je tijdens de cursus.

Grote belangstelling

VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het houden van deze cursussen. De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van Opfriscursus Zevenaar. Vermeld jouw naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 0575 – 510 144. Vanwege de grote belangstelling adviseert VVN niet te lang te wachten met aanmelden. Je ontvangt één week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief.

Meer berichten