Uitvoering Nieuw Leven in De Meent in Angerlo

Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo houdt op zaterdagavond 17 november aanstaande haar jaarlijkse uitvoering in Centrum De Meent in Angerlo.

ANGERLO - Het orkest, dat onder leiding staat van dirigent Ruud Lanters, zal een gevarieerd programma ten gehore brengen. Een deel van het programma zal bestaan uit het programma dat men op 13 oktober in Zutphen ten gehore heeft gebracht tijdens het Hanzefestival. Ook de jeugd, onder leiding van Edwin Rosmulder, zal op een enthousiaste manier van zich laten horen. Aanvang van het concert is 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Entree is € 4,00. Op vertoon van een donateurskaart heb je gratis toegang voor twee personen. Het belooft weer een gezellige gevarieerde avond te worden! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eelco van den Bogaard via
secretariaat@nieuwleven-angerlo.nl. Muziekvereniging Nieuw Leven bestaat sinds 1920. Met 35 actief spelende leden en een bijna even grote groep leerlingen, zijn ze een gezonde vereniging en liggen ze mooi op koers voor hun honderdjarig jubileum. Bezoek ook eens op de vernieuwde website van muziekvereniging Nieuw Leven.

nieuwleven-angerlo.nl

Meer berichten