David Philips
David Philips (Foto: Filmhuis Zevenaar)

David Philips bij Filmhuis Zevenaar.

ZEVENAAR - David Philips is singer-songwriter uit het Verenigd Koninkrijk en een must voor iedere muziekliefhebber.

In 2010 verscheen zijn eerste album ‘Heal Yourself Alone’. Het werd door de BBC radio Londen geselecteerd als album van de week.

Inmiddels heeft David zijn 7de album ‘Get Along’ uitgebracht in 2018. The Blues Magazine schreef daarover het volgende. Het is allemaal eigen werk en helemaal zelf door hem geproduceerd. Het is meer een funky en jazzy album geworden, hoewel de folky en blues nummers zeker niet ontbreken. Vooral in het instrumentale nummer “Red on Yellow” waarin zijn huidige thuisbasis Barcelona goed tot uiting komt. Bovendien laat hij horen een begenadigd gitarist te zijn.
De productie, mix en mastering zijn mooi en helder. Zijn teksten zijn vol gevoel en getemperde emotie en last-but-not-least is zijn art workshop (zelf gemaakt en geproduceerd) indrukwekkend. Een muzikale aanrader voor ieder die houdt van Indien folk muziek.
David treedt sinds 2011 op in de Benelux, en inmiddels ook in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Engeland.
Vol trots zijn we dat hij in Zevenaar komt om zijn veelzijdige talenten te laten zien in het Filmhuis.

Woensdag 7 november van 20:15-21:45 uur. Entree €10,- en Donateurs/Vrienden €8,-

Voor meer informatie www.filmhuiszevenaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!