Actie Prins CV Het Olde Tollus

TOLKAMER - Zoals ieder jaar zal de Carnavalsvereniging het Olde Tollus op zaterdag 27 oktober 2018, de gehele dag weer de actie "Wie wordt Prins Carnaval" houden. Prins Rick den Erste en zijn gevolg nodigen u uit om als wij bij u aan de deur komen loten te kopen.

Tussen de loten die wij verkopen zal een aantal malen de naam zitten van de Prins van het komende jaar. De naam van de nieuwe Prins zal bekend worden op vrijdag 09 november 2018, tijdens onze eerste Pronkzittingsavond. Nu al gonst het rond en probeert men, met name de Prinsengarde, er achter te komen wie de nieuwe Prins zal worden. Verder zitten er tussen de loten ook een kleine geldprijzen.

Mocht u de naam van de nieuwe Prins op uw lot hebben staan, bewaar deze dan goed. U kunt daarvoor na 9 november 2018 contact voor opnemen met de voorzitter van de Carnavalsvereniging Het Olde Tollus. Zijn telefoonnummer staat op het lot vermeld. Degene die de naam heeft zal op onze fotodag worden uitgenodigd om uit handen van de Prins een geldbedrag van € 111,11 te ontvangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Met het kopen van onze loten steunt u de vereniging. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede van de vereniging. Alvast bedankt voor het meedoen.

Meer berichten