Er is gratis Mee Cliëntenondersteuning beschikbaar voor alle inwoners uit de gemeente Zevenaar. Hier is geen doorverwijzing voor nodig. (foto: PR)
Er is gratis Mee Cliëntenondersteuning beschikbaar voor alle inwoners uit de gemeente Zevenaar. Hier is geen doorverwijzing voor nodig. (foto: PR)

MEE Cliëntenondersteuning is gratis en voor iedereen

Soms is het fijn als er iemand is die je op weg kan helpen met informatie of advies. Die samen met je kijkt wat er nodig is om verder te komen.

ZEVENAAR - Iemand die de weg kent. Of met je meegaat naar bijvoorbeeld een (keukentafel)gesprek met de gemeente. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning. Iedereen heeft hier recht op. Gratis en zonder doorverwijzing. Cliëntondersteuning is er voor iedereen met een vraag over bijvoorbeeld leren & werken, samenleven & wonen of regelgeving & geldzaken. De cliëntondersteuner staat naast u en geeft informatie, advies en korte ondersteuning die u helpt zo zelfredzaam mogelijk te zijn en de daarvoor benodigde zorg en ondersteuning te vinden en te krijgen. In de gemeente Zevenaar biedt MEE Oost deze cliëntondersteuning. De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen, zoals (licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen, maar ook over chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht. Inwoners uit de gemeente Zevenaar kunnen voor gratis, onafhankelijke cliëntondersteuning rechtstreeks contact opnemen met MEE Oost via 0314 – 344 224 of info@mee-oost.nl.

Meer berichten