Nieuwe serie blaasmuziekconcerten in de Liemers

BABBERICH - De Isseltaler Musikanten bieden u op zondagmiddag 14 oktober 2018 in Babberich 'Zweimal Blasmusik' aan. U kunt genieten van Nederlandse topblaasmuziek, een hapje en een drankje. Dit jaar spelen voor u Blaaskapel Judaska en de Isseltaler Musikanten.

Waar en wanneer?                                     

Zweimal Blasmusik wordt gehouden op zondagmiddag 14 oktober 2018 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich (Zevenaar). De aanvang is 14.00 uur en de zaal gaat om 13.00 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon. U kunt ook  kaarten reserveren via de Reserveringslijn 026 - 38 20 245 of per e-mail info@isseltalermusikanten.nl

Zweimal Blasmusik

Zweimal Blasmusik is de vlag die de lading dekt. Het is bedoeld als een serie van blaasmuziekevenementen, waarbij twee topblaaskapellen in een non-stopprogramma op het podium gaan plaatsnemen. In een gezellige entourage kunt u genieten van blaasmuziek op topniveau. Allereerst treden de Isseltaler Musikanten uit Rheden voor u op. Dit orkest wordt om 16.15 uur opgevolgd door Blaaskapel Judaska uit de regio Noord-Limburg. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd door Drumfanfare "St. Jan" Babberich. 

Blaaskapel Judaska

Blaaskapel Judaska uit de regio Noord-Limburg speelde zich de afgelopen jaren in de harten van veel fans. Zij hebben talrijke optredens op hun naam staan, waaronder optredens op de belangrijke festivals 'Kronjuwelen der Blasmusik’ (Duitsland) en ‘Woodstock der Blasmusik’ (Oostenrijk). 

Isseltaler Musikanten

Dirigent Cyrille van Poucke heeft met de Isseltaler Musikanten voor ‘Zweimal Blasmusik’ een feestelijk programma voorbereid. Diverse werken van Ernst Mosch und sein Egerländer Musikanten en diverse andere Böhmische (jonge) componisten zullen de revue passeren. 

Meer berichten