Dankzij alle doppenspaarders heeft Sacha een assistentiehond die luister naar de naam Kees! (foto: A. de Vries)
Dankzij alle doppenspaarders heeft Sacha een assistentiehond die luister naar de naam Kees! (foto: A. de Vries)

Stoppen met het draaien en sparen van doppen

Na drie jaar doppen draaien en doppen sparen, samen met iedereen, voor een assistentiehond voor Sacha is het zover: het is klaar!

ZEVENAAR - Tot 1 november is het mogelijk doppen in te leveren bij IKC Carrousel, Kardinaal de Jongstraat 2 in Zevenaar tijdens schooltijden of contact op te nemen met stichtingdoppie@gmail.com zodat de doppen kunnen worden opgehaald (bij één vuilniszak of meer). Sacha en Stichting Doppie willen iedereen hartelijk bedanken voor alle support in het draaien en sparen van de hardplastic doppen voor een assistentiehond. Ook een woord van dank voor Jumbo Heemskerk, waar vrijwilligers doppen van de lege flessen mochten draaien, en uiteraard alle vrijwilliger doppendraaiers. De hond, Kees, is vanaf september 2017 als pup bij Sacha komen wonen. Samen zijn zij vanaf dat moment in training om het beste in elkaar naar boven te halen. De training wordt verzorgd door stichting Bultersmekke Assistancedogs.

Nu is de tijd aangebroken om een woonplek te zoeken voor Sacha en Kees. Stichting Doppie, gelooft in een wooneenheid waar meerdere personen met een beperking midden in de maatschappij samenleven en elkaar versterken en steunen. Heb jij hier ideeën over of mensen die zo'n plekje zoeken, neem dan contact op via: stichtingdoppie@gmail.com. Om dit project te verwezenlijken zal de emballageknop af en toe vragen om een donatie voor Stichting Doppie. Doneren kan ook via de site.

stichtingdoppie.nl

Meer berichten