Gasten en vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Zevenaar-West reageren enthousiast op de "muziek uit de oude doos" van Hans Vesterink
Gasten en vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Zevenaar-West reageren enthousiast op de "muziek uit de oude doos" van Hans Vesterink (Foto: Maas Foeken)

Gezellige middag voor Zonnebloemgasten

Gezellige middag voor Zonnebloemgasten met Hans Vesterink

De Zonnebloemafdeling Zevenaar-West organiseerde voor haar gasten een middag in De Griethse Poort met senioren entertainer Hans Vesterink. Het bleek een schot in de roos.

Door Piet van Breukelen

ZEVENAAR - Zoals gebruikelijk werden de gasten bij binnenkomst opgewacht door de vrijwilligsters die hen naar hun plaats begeleidden en waar ze een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje kregen.

Voordat Vesterink de gasten liet genieten van zijn muzikale kwaliteiten, liet hij weten sowieso een band te hebben met de Zonnebloem: hij is al enige jaren penningmeester bij de regio Veluwezoom.

Niet gek dus dat hij de gasten een warm hart toedroeg en hen direct aan het klappen kreeg toen hij begon met “Ik heb je voor het eerst ontmoet daar bij de waterkant”. Daarna kwamen er nog meer nummers uit de oude doos die vooral goed in de smaak vielen als hij zich met zijn accordeon in de zaal tussen de gasten begaf.

Nadat iedereen had genoten van het pauzedrankje ging Vesterink vrolijk verder met o.a. een ode van 10 minuten aan Anneke Grönloh met natuurlijk ook Brandend Zand. Inmiddels had zich ook al begeleid op gitaar en kwam zijn muzikaliteit nog eens extra naar voren toen hij een prachtige solo speelde op de bas trombone. Dit keer kreeg hij iedereen stil met het nummer “I left my heart in San Francisco”.

Tine Boersma bedankte hem na afloop met bloemen voor de wijze waarop hij de aanwezigen een gezellige middag had bezorgd.

Meer berichten