Goed nieuws voor alle viervoeters: zij mogen weer ravotten bij de recreatiegebieden van Leisurelands. (foto: Leisurelands)
Goed nieuws voor alle viervoeters: zij mogen weer ravotten bij de recreatiegebieden van Leisurelands. (foto: Leisurelands) (Foto: Picasa)

Start van het laagseizoen bij Leisurelands

van de redactie

Op maandag 1 oktober gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands gelegen in de Achterhoek en Liemers, te weten Rhederlaag, Stroombroek, Hilgelo, Slingeplas en Hambroekplas. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2019. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in.

REGIO - De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike. De parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2019, is nu extra voordelig te bestellen via de webwinkel op leisurelands.nl. Voor slechts € 32,50 is deze parkeerpas te koop die geldig is op 18 recreatiegebieden in de regio Nijmegen, op de Veluwe en in de Achterhoek en Liemers. Voor deze actie geldt: op = op. Een dagkaart kost in het laagseizoen € 3,00. Leisurelands is een bedrijfsmatige duurzame aanbieder van vrijetijdsbesteding voor een breed publiek.

Over Leisurelands

Leisurelands exploiteert 20 recreatiegebieden in Nederland. Deze zijn gelegen op de Veluwe, in het Rijk van Nijmegen en in de Achterhoek en Liemers. De recreatiegebieden trekken jaarlijks miljoenen bezoekers waardoor Leisurelands als dienstverlener ook een maatschappelijke rol speelt. Kijk voor meer informatie op de onderstaande website.

leisurelands.nl

Meer berichten