Na de ondertekening van het sponsorcontract geven Bert Frölich van Kunstwerk! (links) en Jan Heemskerk van Jumbo Heemskerk (rechts) elkaar de hand. (foto: PR)
Na de ondertekening van het sponsorcontract geven Bert Frölich van Kunstwerk! (links) en Jan Heemskerk van Jumbo Heemskerk (rechts) elkaar de hand. (foto: PR)

Jumbo Heemskerk hoofdsponsor Kunstwerk!

van de redactie

Jumbo Heemskerk timmert flink aan de weg in Zevenaar en zal vanaf het nieuwe theaterseizoen, welke eind augustus start, de nieuwe hoofdsponsor worden van Kunstwerk!

ZEVENAAR - Hiermee volgt Jumbo Heemskerk, Rabobank Arnhem en omstreken op als hoofdsponsor van Het Musiater. Doordat Het Musiater al een paar jaar onderdeel is van Kunstwerk! is de sponsoring nu ook voor Kunstwerk!. De sponsoring zal zichtbaar zijn doordat de Rabobankzaal in Het Musiater nu wordt omgedoopt tot Jumbo Heemskerk zaal. Achterop de toegangskaarten prijkt het logo van Jumbo Heemskerk, de bewegwijzering borden in Het Musiater worden aangepast en Jumbo Heemskerk krijgt zijn eigen Walk of Fame tegel in de foyer. Overigens blijft de Rabobank Arnhem en Omstreken Kunstwerk! nog steeds ondersteunen door middel van sponsoring. Er was al een verbinding door de unieke samenwerking van vorig jaar met de voorstelling van Hans & Grietje, waarbij het publiek kon sparen voor gratis kaartjes voor vier voorstellingen in Het Musiater, bij aankoop van boodschappen bij Jumbo Heemskerk.

Kleine Zeemeermin

Dit was zo'n groot succes dat er dit jaar gekozen is voor maar liefst zes voorstellingen van de Kleine Zeemeermin. De spaaractie start op 20 augustus en de zes voorstellingen zijn op maandag 15 oktober en dinsdag 16 oktober in Het Musiater. Zo heeft iedereen de tijd om een volle spaarkaart te krijgen.

Logische keuze

Voor directeur Jan Heemskerk van Jumbo Heemskerk was de sponsoring van Kunstwerk! een logische keuze. "Graag willen wij ons steentje bijdragen aan een levendig en actief Zevenaar, waar het prettig leven, wonen, werken en winkelen is. Dan is het niet meer dan logisch om de culturele voorziening in de Liemers ook te ondersteunen", aldus Jan Heemskerk.

liemerskunstwerk.nl

Meer berichten