Franz en Judith Gerritschen en Veronique Knippenberg met één van haar laatst gemaakte hamtaarten. Op 1 juli start ze bij Bakkerij Godschalk. (foto: Bas Bakema)
Franz en Judith Gerritschen en Veronique Knippenberg met één van haar laatst gemaakte hamtaarten. Op 1 juli start ze bij Bakkerij Godschalk. (foto: Bas Bakema) (Foto: )

Veronique ruilt hamtaart in voor slagroomtaart

Veronique Knippenberg heeft met veel plezier 29 jaar lang als slager gewerkt bij Slagerij en worstmakerij Franz Gerritschen. Vlak voor haar dertigste jubileumjaar gaat Veronique echter een nieuwe uitdaging aan. Ze blijft werkzaam bij één van de Zevenaarse versspecialisten, maar ze kiest voor een heel ander beroep!

ZEVENAAR - De kwaliteiten van Veronique, zoals haar enthousiasme en klantvriendelijkheid en blijven behouden. Veronique verruilt vanaf 1 juli het slagersvak in voor het bakkersvak en ze zal bij Bakkerij Godschalk in dienst treden. Deze carrièreswitch is enorm dapper, want een slager dat ben je, maar dat blijf je ook je hele leven. Nu komt er voor Veronique een ambacht bij: die van bakker en patisserie. Waarom ruilt Veronique de hamtaart in voor slagroomtaart? "Ik werk bijna dertig jaar bij dezelfde slager, maar er is meer. Niet dat ik echt op zoek was, maar toen ik de vacature van Bakkerij Godschalk op Facebook zag, besloot ik te reageren." Veronique werd aangenomen begint binnenkort met haar nieuwe uitdaging. "Ik heb er erg veel zin in. Het leuke van Godschalk vind ik dat er ook een terras bij is, dus ik ga ook bedienen." Grote vraag is nu: houdt Veronique meer van hamtaart of slagroomtaart? "Heel eerlijk gezegd hou ik meer van zoet, dan van hartig. Ik ben ook dol op chocolade. Nu maar hopen dat ik niet teveel ga aankomen", grapt ze. Haar oude werkgevers Franz en Judith Gerritschen laten weten: "Via deze weg willen we Veronique ontzettend bedanken voor haar jarenlange trouwe dienst en wensen haar veel geluk en werkplezier bij Wim Godschalk."

Meer berichten