Foto: Tineke Velthorst

Opening Koppenwaard Lathum

Donderdagavond 7 juni nodigt Natuurmonumenten omwonenden en overige geïnteresseerden uit bij de opening van de Koppenwaard. Omwonenden en geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 van harte welkom in het dorpshuis Het Gebouw in Lathum.

LATHUM - Na jaren van voorbereiding kan De Koppenwaard nu als wandelgebied in gebruik genomen worden. "Het is een prachtig gebied om te wandelen en dat zal in de loop van de jaren alleen maar mooier worden. We hopen de verdere ontwikkeling samen met de omgeving vorm te gaan geven, het moet niet alleen een feestje van Natuurmonumenten worden. Het is tenslotte de achtertuin van Lathum", aldus boswachter Tineke Velthorst.

Programma

Vanaf 19.00 uur gaat de zaal open en staat de koffie klaar. Om 19:30 heet gebiedsmanager Jeroen de Koe van Natuurmonumenten iedereen welkom in het dorpshuis Het Gebouw in Lathum. Vervolgens is er gelegenheid om via een uitgezette route door het gebied te wandelen en daarmee de Koppenwaard als uitloopgebied van Lathum in gebruik te nemen. Bij terugkomst is er gelegenheid om onder genot van een drankje met elkaar ideeën uit te wisselen. Locatie: Dorpshuis ‘Het Gebouw’, Kerkstraat 16 in Lathum. Meer informatie? Stuur uw vraag naar: infoveluwezoom@natuurmonumenten.nl

Meer berichten