BuitenBlik staat bol van de activiteiten die gehouden worden. Zo kunt u onder andere genieten van culinaire hoogstandjes vanuit diverse foodtrucks. (foto: PR)
BuitenBlik staat bol van de activiteiten die gehouden worden. Zo kunt u onder andere genieten van culinaire hoogstandjes vanuit diverse foodtrucks. (foto: PR)

Grenzeloos genieten bij BuitenBlik aan de Breuly

Volgend weekend is het zover ... BuitenBlik bestaat tien jaar! Ook dit jaar staat het driedaagse festival, dat wordt gehouden op 11, 12 en 13 mei, weer bol van food, fun, theater en muziek geschikt voor jong en oud!

ZEVENAAR - Met de spectaculaire opening op vrijdagavond 11 mei om 21.30 uurnzal een lang gekoesterde droom van Crescendo in vervulling gaan. Nog nooit eerder verzorgde zij een optreden - mét spectaculaire lichtshow - vanaf een drijvend podium midden op hun geliefde Breuly! Nadat Crescendo de jubileumeditie van BuitenBlik heeft geopend is het rond 22.00 uur tijd om bij te komen en samen te genieten van het volgende spektakelstuk: de buitenfilm C'est la Vie, van de makers van Intouchables, zal op ons gigantische filmdoek vertoond worden. Met recht een waardige afsluiter van de eerste BuitenBlik-avond.

Genieten met het hele gezin

Maar zo'n indrukwekkende start van de jubileumeditie vraagt natuurlijk om meer ... En dat kunt u ook zeker gaan beleven! Op de zaterdag 12 mei en zondag 13 mei (Moederdag) kan vanaf 13.00 uur met het hele gezin genoten worden van onder andere een nostalgische kermis, theaterwagens, creatieve workshops, happiness island, live-muziek met onder andere Toe Maar & Forza Funk en culinaire hoogstandjes vanuit diverse foodtrucks.

Gratis toegankelijk

Voor een overzicht van het complete programma kijkt u op buitenblik.nl. Het festival is volledig gratis toegankelijk! Maar voor sommige workshops en wellnessactiviteiten worden toegangskaarten via de website, of op het festival verkocht. De organisatie van BuitenBlik heeft een zonnetje besteld, komt u ook grenzeloos genieten aan de Breuly?

buitenblik.nl

Meer berichten