Als de vierdaagse in de gemeente Zevenaar wordt gelopen, houdt Kinderopvang Humanitas peuterwandelingen. (foto: Shutterstock)
Als de vierdaagse in de gemeente Zevenaar wordt gelopen, houdt Kinderopvang Humanitas peuterwandelingen. (foto: Shutterstock)

Alle peuters gaan ook wandelen

ZEVENAAR - In de week van de avondvierdaagse in de gemeente Zevenaar (14 tot en met 17 mei 2018 in Zevenaar, 28 mei tot en met 1 juni 2018 op het Gelders Eiland en 5 tot en met 8 juni 2018 in Giesbeek), gaan alle peuters van Kinderopvang Humanitas ook aan de wandel! Iedere dag wordt er gestart bij alle kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties in de gemeente Zevenaar. In de omgeving is een wandelroute uitgestippeld die speciaal is toegespitst op actieve peuters. Meelopen? Dat kan! Bent u geen klant bij Kinderopvang Humanitas, maar wilt u wel graag samen met uw peuter(s) meelopen? Ook dat is mogelijk. Meldt uw peuter(s) aan bij Peggy Wentink (pwentink@kinderopvanghumanitas.nl), graag onder vermelding van uw naam, naam van uw peuter(s) en met welke locatie uw wilt meelopen. Het moment suprême is natuurlijk de feestelijke intocht om 11.00 uur op donderdag 17 mei in Babberich, op vrijdag 18 mei in Zevenaar, op vrijdag 1 juni op het Gelders Eiland en op vrijdag 8 juni in Giesbeek. Ouders, opa's, oma's, familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om de peuterhelden onder luid gejuich de finish over te helpen. De organisatie heeft nog wel een tip voor deelnemende ouders: reserveer alvast de gerbera's bij de plaatselijke bloemist voordat ze uitverkocht zijn! Van de organisatie krijgt iedere peuter die meeloopt een medaille als blijvende herinnering aan dit gedenkwaardige moment.

Meer berichten