Frans Rutten, Geert Rutten, Ben Kamps en Johan Kamps zijn vijf jaar druk geweest om hun droom te verwezenlijken. (foto: PR)
Frans Rutten, Geert Rutten, Ben Kamps en Johan Kamps zijn vijf jaar druk geweest om hun droom te verwezenlijken. (foto: PR)

Droom van Frans, Geert, Ben en Johan wordt waar

Op zaterdag 21 april is het zover. Het schuttersgebouw in Pannerden zal te klein zijn om alle muziekliefhebbers te herbergen, maar de organisatie gaat haar best doen om zoveel mogelijk mensen een plaatsje te bieden.

PANNERDEN - Na vijf jaar van voorbereiding zal het een te gekke avond worden, met veel show, muziek en spektakel. Op dit moment wordt er nog hard gerepeteerd en de avonden dat er niet wordt gerepeteerd is men druk aan het bouwen en inrichten van het schuttersgebouw. Een dubbel podium moet ervoor zorgen dat wisselingen tussen Harmonieorkest en Slagwerkgroep tot een minimum worden beperkt. Een keur van herkenbare en sfeervolle muziek staat op het programma voor de pauze. Na de pauze zal hoofdzakelijk het programma gevuld worden door Leona Philippe, bekend als de winnares van The Voice of Holland en Maestro. Leona zal bij al haar nummers begeleid worden door het Harmonieorkest, drie backing vocalisten, en een professioneel combo. Voor het Harmonieorkest is deze begeleiding een hele uitdaging, omdat de klassieke aanpak van muziek volledig moet worden losgelaten. De moeilijkheid is dan ook om het orkest als een enorme bigband te laten klinken. Dit alles met een prachtige lichtshow zal de bezoekers een prachtige avond bezorgen. Het organisatiecomité, dat bestaat uit de Frans Rutten, Geert Rutten, Ben Kamps en Johan Kamps, is vijf jaar druk geweest om hun droom te verwezenlijken. Graag wilden ze tijdens hun vijftigjarig lidmaatschap bij Harmonie Wilhelmina, een groots muzikaal feest voor hun mede-muzikanten houden. Het concert vindt plaats op zaterdagavond 21 april in het schuttersgebouw van Schutterij Claudius Civilis aan het dorpsplein in Pannerden. De zaal gaat open om 19.15 uur en het concert begint om 20.00 uur en zal rond 22.30 uur afgelopen zijn. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Cafetaria Jansen in Pannerden.

Meer berichten