De jaarlijkse Voorjaarsmarkt in het stadshart van Zevenaar wordt altijd druk bezocht door het winkelende publiek. Naast shoppen bij de kramen en winkels is er een modeshow op het Raadhuisplein. (foto: PR)
De jaarlijkse Voorjaarsmarkt in het stadshart van Zevenaar wordt altijd druk bezocht door het winkelende publiek. Naast shoppen bij de kramen en winkels is er een modeshow op het Raadhuisplein. (foto: PR)

Voorjaar begint op 8 april in Zevenaar

De binnenstadondernemers van Zevenaar hebben zin in het voorjaar. Op zondag 8 april vindt de jaarlijkse Voorjaarsmarkt plaats. Er staan dan tientallen kramen door de straten en de winkels zijn open van 12.00 uur tot 17.00 uur en er is een groot Mode-Event.

ZEVENAAR - "We hebben zoveel en zulke leuke dingen voor de voorjaarsmarkt van dit jaar", aldus Kim Bloemberg. Samen met Joyce Mulder, Inge Schuurman en Tonke Huisman is zij de drijvende kracht achter de Voorjaarsmarkt. "We hebben dit jaar het aantal kramen aanzienlijk kunnen uitbreiden, zodat we nog meer diversiteit in waren kunnen aanbieden. Naast de kramen van de Zevenaarse winkeliers zijn er tal van leuke braderiekramen, kramen met verse en bourgondische snacks en komt er een standwerker met bloemen!" Op het Raadhuisplein staat een groot Mode Event gepland. "Door diverse Zevenaarse centrumondernemers wordt de nieuwste mode gepresenteerd en is er aandacht voor beauty- en lifestyleproducten. Voor het Mode Event bouwen we een overdekte catwalk van maar liefst achttien meter!" Eén van de deelnemers aan het Mode Event is Vipz Menswear. Eigenaresse Sandra Peters: "Wij doen heel graag mee met het Mode Event om te laten zien dat er leuke trendy quality fashion te vinden is in de zijstraatjes van Zevenaar!" Ook Linda Brinkerink van Brows and Lashes doet mee: "Wij zijn nieuw in Zevenaar en hoe kun je nu beter laten zien wat je doet dan op zo'n mooi Mode Event?" Voor de kinderen zijn er een aantal kleine attracties op de Voorjaarsmarkt te vinden zoals grijpkraantjes, een draaimolen en een bak waar eendjes gevangen kunnen worden. "Wat ook heel leuk is dat verschillende (sport)verenigingen aanwezig zijn. Zij geven niet alleen demonstraties maar bieden de bezoekers ook gelegenheid om mee te doen!" De Voorjaarsmarkt begint zondag 8 april om 12.00 uur. Vanaf dan zijn ook de winkels in het stadshart van Zevenaar geopend. De markt eindigt om 17.00 uur. Het parkeren is zondagmiddag 8 april gratis!

zevenaardestadin.nl

Meer berichten