De 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht spelen op zaterdag 7 april de nieuwe show Missions op het Raadhuisplein in Zevenaar. (foto: Denkweb/Daan Witjes
De 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht spelen op zaterdag 7 april de nieuwe show Missions op het Raadhuisplein in Zevenaar. (foto: Denkweb/Daan Witjes

Benefietconcert Hulphond op het Raadhuisplein

Voor de derde en laatste keer houdt Stichting Veteranen de Liemers een benefietconcert in een enorme verwarmde tent op het Raadhuisplein in Zevenaar.

ZEVENAAR - Opnieuw zal het orkest van de Koninklijke Luchtmacht een wervelende show presenteren, ditmaal onder het thema Missions. In dit gloednieuwe muzikale programma neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet.

Primeur

Zevenaar heeft de primeur van deze show op zaterdag 7 april om 20.00 uur (toegang vanaf 19.30 uur)! De 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie zullen u begeleiden in een muzikale reis naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika, het Midden Oosten. Het orkest zal dat gaan doen met uitgekiende en moderne arrangementen, met solisten uit het orkest en zangsolisten. Dit alles maakt het nieuwe programma Missions tot een onvergetelijke muzikale reis en laat u kijken als toeschouwer in onze wereld. De wereld van de luchtmacht waar kameraadschap niet voor even is, maar voor het leven.

YP408 pantservoertuig

Om 13.00 uur start het dagprogramma met een klimwand van Luchtmobiel en de vluchtsimulators van de Koninklijke Luchtmacht. Ook zijn er diverse bijzondere voertuigen te bewonderen waaronder een YP408 pantservoertuig. Meerijden in een wagen is ook mogelijk. Een dag voor jong en oud met als hoogtepunt het benefietconcert om 20.00 uur. Kaartjes kosten € 15,00 en zijn te bestellen via onderstaande website. Alle netto opbrengsten zijn voor Hulphond Nederland, voor veteranen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS).

benefietconcert-zevenaar.nl

Meer berichten
Shopbox