Marjan Span-Joosten en Jordi van Rootseler overhandigen een cheque aan Geert Vos en Marc van den Boom. (foto: hetspan.nl)
Marjan Span-Joosten en Jordi van Rootseler overhandigen een cheque aan Geert Vos en Marc van den Boom. (foto: hetspan.nl)

Opbrengst Boemelburgers smaakt naar meer

Een ludieke actie tijdens de carnavalsdagen heeft geld opgebracht om het Zevenaarse carnaval een extra impuls te geven. Het initiatief van de actie ligt in handen van twee bedrijven uit de Liemers die, geheel vrijwillig, drie dagen Boemelburgers hebben gebakken. Een cheque ter waarde van € 750,00 is overhandigd aan Stichting Gezamenlijk Zevenaars Carnaval en Stichting Vrienden van Boemelburcht.

ZEVENAAR - Alle werknemers van het Span vormgevers en Anno-nu zijn enthousiast over de actie. "We hebben drie dagen plezier gehad. Het was soms flink aanpoten, maar deze werkomgeving is natuurlijk geweldig", vertelt Marjan Span-Joosten. Zij heeft zich met haar team goed voorbereid op deze actie. "We hebben dit jaar veel geleerd en de carnavalisten laten kennismaken met onze Boemelburgers. Wie weet pakken we het volgend jaar weer op?" De twee stichtingen zijn blij met de donatie. Zij kunnen elke cent gebruiken voor nieuwe projecten die het Zevenaarse Carnaval tot ver in de omtrek op de kaart zetten als een bruisend en bijzonder festival. "Wij hopen de Boemelburgers volgend jaar weer te zien", laat Geert Vos weten "Dit soort initiatieven maken het carnavalsfeest in Zevenaar zo uniek." Er werden dit jaar drie soorten Boemelburgers verkocht: de basic Boemelburger was een runderburger met een blaadje sla, tomaat een dot curry en nog wat geheime ingrediënten. Er was ook een Big Boemelburger met een extra laag cheddar kaas en gebakken bacon. Ten slotte was er nog de Bio Boemelburger. Dit was een heerlijke vleesloze en biologische variant op de klassieke Boemelburger.

boemelburger.nl

Meer berichten
Shopbox