Aankomende zondag doen duizend deelnemers weer mee aan de negentiende halfvastenoptocht in Angerlo. (foto's: Robert Biezen)
Aankomende zondag doen duizend deelnemers weer mee aan de negentiende halfvastenoptocht in Angerlo. (foto's: Robert Biezen)

Halfvastenweekend in Angerlo barst weer los

Dit weekend staat het halfvastenweekend in Angerlo weer op het programma. Op zaterdagavond 3 maart wordt in de grote feesttent door DJ Henri van Vossen en orkest Cabrio de start gemaakt van een grandioos feestweekend.

ANGERLO - De feestavond begint dit jaar om 19.00 uur met DJ Henri en aansluitend zal orkest Cabrio het gaan overnemen en u meenemen in een feest om nooit meer te vergeten! Dit orkest met een onuitputtelijk repertoire, een aanstekelijke energieke 100% live show met vijf ervaren topmuzikanten staan aan de basis van de succesformule van Cabrio! Met de vele optredens achter zich, barsten de verschillende muzikanten van ervaring en hebben ze diverse podia in Nederland bespeeld. Of het nu gaat om een evenement of feesttent, een bedrijfsfeest of bruiloft, het veelzijdige repertoire van Cabrio maakt ieder feest tot een succes. Met de combinatie van recente Top 40 nummers, danceclassics, Hollandse meezingers, Duitstalige hits enmedleys bruist iedere feestlocatie over van enthousiasme. Locatie: Feesttent hoek Dorpsstraat/Ds. De Grootstraat in Angerlo. Entree: vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht) Entree tent: € 15,00. Voorverkoop: € 12,00. Garderobe: tegen betaling. Voorverkoopadressen: zie de website. Zondag 4 maart gaat het dan eindelijk weer gebeuren. Alle mooie carnavalswagens, loopgroepen, duo's, individuen, show- en dweilorkesten komen allemaal naar Angerlo om nog één keer hun creatie te laten zien. De optocht zal zondag voor de negentiende keer starten om 13.00 uur. Ruim duizend deelnemers zullen gaan strijden om de hoogste eer. Uiteraard zijn er in alle categorieën geldprijzen te verdienen. De prijsuitreiking zal zoals ieder jaar rond 16.30 uur zijn in de feesttent op het Wim Velsplein in Angerlo, onder de muzikale klanken van orkest Cabrio. De organisatie heeft er van alles aangedaan om de bezoekers een grandioos weekend te bezorgen. Tevens heeft de organisatie ook gedacht aan de bezoekers die slecht ter been zijn en natuurlijk de 65 plussers, zij kunnen plaatsnemen op de tribune die speciaal voor deze doelgroep wordt geplaatst tegenover de grote kerk. Belangstellenden uit de omgeving/regio wordt verzocht per fiets of te voet te komen om parkeerproblemen en opstoppingen te voorkomen. Daarnaast wordt een ieder verzocht tijdig aanwezig te zijn om een goede start en doorstroming van het spektakel mogelijk te maken. Voor meer informatie en/of aanmeldingen voor de Halfvastenoptocht van zondag 4 maart 2018 zie de website Feesttent: geopend vanaf 14.00 uur. Locatie: Wim Velsplein (Dorpsstraat/Ds. De Grootstraat). Entree Halfvastenoptocht: € 2,50 per persoon (inclusief programmaboekje). Kinderen hebben gratis toegang.

halfvasten-angerlo.nl

Meer berichten
Shopbox