Foto: GKv Duiven-Velp

Kerkdienst over het wonder van de gewone dingen

ZEVENAAR - Het wonder van de gewone dingen. Dat is het thema van de kerkdienst die de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt op zondag 4 februari om 16.00 uur houdt in de Ontmoetingskerk in Zevenaar. Adres: Dokter Honigstraat. Ds. Marius van Rijswijk zal de dienst leiden. Er zal tijdens die bijeenkomst ook een baby worden gedoopt.

De gemeente komt gewoonlijk samen in Duiven, maar wil aanwezig zijn in meer plaatsen in het kader van ‘kerk zijn in de regio’. Vanaf dit jaar zal er daarom eens per maand een dienst in Zevenaar zijn. De bezoekers van de diensten komen onder meer uit Velp, Rheden, Zevenaar, Duiven en Westervoort.

Belangstellenden zijn van harte welkom. De dienst begint om 16.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Er is een crèche voor kinderen tot vier jaar. Na afloop is er koffie.

De Ontmoetingskerk bevindt zich in het centrum van Zevenaar. Er is parkeergelegenheid op het Masiusplein (dit is tegenover de Action). Als u de parkeerplaats verlaat naast de Coop dan komt u uit op de Dokter Honigstraat en bereikt u de Ontmoetingskerk. Parkeren is gratis op zondag.

Meer berichten