Paul Jansen Prins van De Vrolijke Eilanders

Foto: PR

AERDT - Tijdens de Pronkzitting van carnavalsvereniging is Paul Jansen als nieuwe Prins van de vrolijke Eilanders uit Aerdt geinstalleerd. Na een hilarisch stukje van de prinsenraad, werd Paul gepresenteerd. Samen met zijn adjudant Jeroen Goes gaan zij dit jaar voorop in het feestgedruis. Onder zijn leus: Feest met ons met, mar wi-j zien altied de letste man, gaan de Vrolijke Eilanders het komend carnaval in.

De spelersgroep bracht een heel divers programma, waarin uiteraard de samensmelting van Rijnwaarden met de gemeente Zevenaar niet werd vergeten. In diverse stukken is er weer teruggeblikt op het afgelopen jaar en ook het showelement werd niet geschuwd. Ook hebben de dansgardes weer een drietal fantastische dansen laten zien.

Drie mensen zijn nog extra in het zonnetje gezet. Peter Beijkirch en Bart Stam zijn opgenomen in de Orde van de Vrolijke eilanders. Bart is al elf jaar lid van de Prinsenraad en is ook al een keer Prins geweest. Peter is al elf jaar actief in het combo wat de artiesten begeleidt.

Jan Span is benoemd tot lid van verdienste. Jan speelt al 22 jaar mee in de spelersgroep en heeft als oud-Prins en raadslid binnen de vereniging al zijn sporen verdiend.

De Vrolijke eilanders maken zich nu op voor het komend Carnaval. Vrijdag 9 februari start het feest met het gekostumeerd Bal met medewerking van Bandje Speciaal en zaterdag 10 februari start de optocht om 12.49 uur met aansluitend het grote matinee met de prijsuitreiking.

Meer berichten