Logo zevenaarpost.nl


De initiatiefnemers op het bordes van het gemeentehuis. Van links naar rechts: Jordi van Rootseler, Pieter de Groen en Anne Claire de Groen. (foto: Ab Hendriks)
De initiatiefnemers op het bordes van het gemeentehuis. Van links naar rechts: Jordi van Rootseler, Pieter de Groen en Anne Claire de Groen. (foto: Ab Hendriks) (Foto: Ab Hendriks)

Stamppot eten in de voormalige trouwzaal

De trouwzaal van het oude gemeentehuis aan het Raadhuisplein verandert tijdens de vier carnavalsdagen in een Pop-Up restaurant. Hier wordt tegen € 17.50 onbeperkt stamppot met worst en een drankje naar keuze aangeboden. De altijd zo statige trouwzaal verandert in een bonte en carnavaleske eetzaal.

ZEVENAAR - Het buffet staat in de trouwzaal, rechts van de ingang. Daartegenover staat de bar, Horeca AnnoNu en de garderobe. Twee leuk uitgedoste toiletdames wijzen de carnavalisten de weg naar de toiletten.

'Carnaval is booming, daar moet je als
ondernemers op inhaken'

Achterin de trouwzaal, waar ooit trouwlustigen elkaar het jawoord gaven, staan tafels met banken. De initiatiefnemers van het stamppotbuffet zijn Pieter en Anne Claire de Groen van Stadsbruncherie de Groen en Jordi van Rootseler van Horeca AnnoNu. "Wij zijn ervan overtuigd, dat wij drieën met het stamppotbuffet een nieuw initiatief aan carnavalsstad Zevenaar toevoegen."

Dineren in Boemelburcht

De drie enthousiaste ondernemers lichten verder toe: "Carnaval in Zevenaar is booming, daar moet je als ondernemers op inhaken. Wij bieden het gezelligste carnavalsdiner aan in het centrum van Boemelburcht! Daar horen ludieke acties bij, zo mag iedereen een boodschap op de halve ronde muur in de trouwzaal schrijven. Er zijn hier veel stellen getrouwd, dus iedereen heeft wel een herinnering! In de trouwzaal annex restaurant is de verwarming aan. Koks met een koksmuts op zullen zorgen dat niemand wat te kort komt. Pseudo-politiemensen zorgen voor de doorloop van de gasten." Stamppotliefhebbers opgelet: een plekje reserveren in het tijdelijke stamppottenrestaurant is niet mogelijk.

Lees het complete artikel in de Zevenaar Post van woensdag 31 januari 2018

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox