Logo zevenaarpost.nl


De jubilarissen en hoofdsponsor van de S.D.Z.Z. jeugd Jan Heemskerk. Op de foto ontbreekt jubilaris Tonnie Bolck. (foto: Frank Dercksen)
De jubilarissen en hoofdsponsor van de S.D.Z.Z. jeugd Jan Heemskerk. Op de foto ontbreekt jubilaris Tonnie Bolck. (foto: Frank Dercksen) (Foto: Frank Dercksen)

Gezellige Nieuwjaarsinstuif Omni-vereniging S.D.Z.Z.

ZEVENAAR - Onlangs werd de gezellige Nieuwjaarsinstuif van Omni-vereniging S.D.Z.Z gehouden. In een sfeervol ingerichte kantine van de vereniging werd door de voorzitter Wim de Bruin in zijn nieuwjaarstoespraak nog eenmaal teruggekeken op het afgelopen jaar en was er een vooruitblik op 2018. Ook was de Hoofdsponsor van de jeugdafdeling/shirt sponsor en sponsor van vele activiteiten binnen S.D.Z.Z. aanwezig, Jan Heemskerk van Jumbo Heemskerk Zevenaar, met zijn vrouw en zoon. Tijdens de Nieuwjaarsinstuif van SDZZ werden ook diverse jubilarissen gehuldigd. Alfons Spekle en Michiel Kuijpers werden gehuldigd voor het 25-jarig lidmaatschap en Tonnie Bolk voor het 40 jaar lidmaatschap. Bijzonder was de huldiging van Nol Hazenhoff en Alex Dercksen, deze werden gehuldigd voor het 60-jarig lidmaatschap, waarbij bij Alex een erelidspeld werd opgespeld voor de vele werkzaamheden die hij verrichte in deze afgelopen jaren.

Meer berichten
Shopbox