Logo zevenaarpost.nl

Theatervoorstelling 'Kristallen Tranen' tijdens Parkinson Café Zevenaar

Tijdens het eerste Parkinson Café Zevenaar van 2018 kunt u kijken naar de theatervoorstelling “Kristallen Tranen” van Hans Holtslag. U bent op dinsdag 16 januari 2018 van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in Parkinson Café Zevenaar.

Hans Holtslag kreeg in 2007 op 47-jarige leeftijd te horen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Zijn eigen belevenissen, hersenspinsels, inzichten en fantasieën vormen de basis van zijn voorstellingen en gelijknamige boekjes. In de voorstelling Kristallen Tranen vertelt hij hoe hij omgaat met zijn omgeving. Wat is de impact van de diagnose op je gezin, je werk en de wereld om je heen. Die wereld heeft veel adviezen voor je. En daar zit je niet altijd op te wachten.

Hans hoopt met zijn voorstellingen mensen (met en zonder Parkinson) te inspireren om hun kwaliteit van leven waar mogelijk te verbeteren. Belangrijk uitgangspunt daarbij is; dat je je ziekte hebt en niet bent!”

Parkinson Café Zevenaar is een ontmoetingsplek voor iedereen die met Parkinson te maken heeft: mensen met Parkinson, hun partner, mantelzorgers en zorgverleners. In een ontspannen sfeer komt elke keer een onderwerp aan de orde, afgestemd op de wensen en behoeften van de bezoekers.

Parkinson Café Zevenaar is een initiatief van Liemerije en de Parkinson Vereniging. U hoeft geen lid te zijn van de Parkinson Vereniging, iedereen is welkom. In verband met het beperkte aantal plaatsen kunnen echt alleen mensen meegenieten die zich van te voren hebben aangemeld. Vol=vol! Een vrijwillige bijdrage is welkom. U kunt zich opgeven via info@liemerije.nl of 088-0441999. Het café wordt gehouden bij Liemerije Zevenaar aan de Hunneveldweg 12 in Zevenaar.

Meer berichten
Shopbox