Logo zevenaarpost.nl


Willem Paul van der Ploeg schreef het boek De magie van tuinieren en is maandag 15 januari in Zevenaar voor een lezing. (foto: PR)
Willem Paul van der Ploeg schreef het boek De magie van tuinieren en is maandag 15 januari in Zevenaar voor een lezing. (foto: PR) (Foto: PR)

De magie van tuinieren

Groei & Bloei - afdeling De Liemers houdt op maandag 15 januari haar eerste ledenavond van het jaar! Willem Paul van der Ploeg houdt deze avond een lezing over de magie van tuinieren; meer genieten van je tuin, meer genieten van je leven.

ZEVENAAR - De lezing van Willem Paul van der Ploeg is een reis door je tuin en tegelijkertijd een reis door je leven in wat wij als mens allemaal (kunnen) meemaken. Het is een uitnodiging om anders naar je tuin te kijken en een uitnodiging om anders naar je leven te kijken. Een uitnodiging om je tuin mooier te maken, en om je leven rijker te maken. Wil je wat van je tuin maken? En wil je wat van je leven maken? In beide gevallen moet je daar moeite voor doen! En de moeite die je doet, die wordt in beide gevallen beloond! Willem Paul van der Ploeg is gepassioneerd hovenier en tuincoach, gespecialiseerd in energetisch tuinieren. Willem Paul heeft het boek De magie van tuinieren geschreven. Dit is een alleszins vernieuwend tuinboek over energetisch tuinieren. In verhalen en meditatieve passages maak je kennis met de magische kant van tuinieren. Een vlot, toegankelijk tuinboek vol tips, ideeën en praktische aanwijzingen voor iedereen met een hart voor tuinieren. Komt u ook naar deze interessante lezing? Dan brengt u toch zeker ook uw buren, vrienden of kennissen mee? Zij zijn van harte welkom! Entree: € 2,00 voor leden en introducés en € 5,00 voor niet-leden. Dit is inclusief koffie/thee en lot voor loterij. Locatie: Zalencentrum Staring, Grietakkers 3 in Zevenaar. De avond start om 20.00 uur

Meer berichten
Shopbox