Logo zevenaarpost.nl


Het Restaurant Eet-Lokaal aan de Markt/Wittenburgstraat is sinds 1 januari in andere handen. Het enthousiaste team bestaat uit Pablo van Dick (links), kok Hertzog Olivier, Nada Marais en Linda Hogerhorst.     (foto: Ab Hendriks)
Het Restaurant Eet-Lokaal aan de Markt/Wittenburgstraat is sinds 1 januari in andere handen. Het enthousiaste team bestaat uit Pablo van Dick (links), kok Hertzog Olivier, Nada Marais en Linda Hogerhorst. (foto: Ab Hendriks) (Foto: Ab Hendriks)

'Een persoonlijke touch aanbrengen'

Pablo van Dick en Linda Hogerhorst worden per 1 januari 2018 de nieuwe eigenaren van Restaurant Eet-Lokaal aan de Markt-Wittenburgstraat in Zevenaar. De van oorsprong uit Zuid-Afrika afkomstige Hertzog Olivier blijft mede-eigenaar en tevens het creatieve brein in de keuken. Zijn vrouw Nada Marais ondersteunt het bedrijf onder meer op administratief gebied.

ZEVENAAR - Pablo van Dick heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de horeca en eventbranche. Hij staat in Zevenaar en omgeving bekend als organisator van allerlei projecten. Ook was hij actief bij Muziekvereniging Crescendo en speelt hij bij de Retteketet Showband. Ook Linda heeft horeca-ervaring, en is naast eigenaar van Eet-Lokaal ook werkzaam als Service Manager bij Pathé Bioscopen.

Pablo: "Wij zullen hier en daar het monumentale interieur ons eigen maken door een persoonlijke touch aan te brengen. Kunstenaars blijven welkom om met hun kunstuitingen een passende bijdrage te leveren aan de sfeer die zo kenmerkend is voor het restaurant en de zalen." Het Kids- honk in een van de ruimtes op de begane grond van het monument is een nieuw initiatief. In deze ruimte kunnen kinderen zich vermaken terwijl de ouders zorgeloos genieten in een van de restaurants of binnentuin.

Lees het complete artikel in de Zevenaar Post van woensdag 3 januari 2018

Meer berichten
Shopbox