Logo zevenaarpost.nl


Er zitten heel veel ganzen in De Bijland. Wilt u ze zien vertrekken vanaf hun slaapplaats, dan moet u vroeg uit de veren. (foto: Shutterstock)
Er zitten heel veel ganzen in De Bijland. Wilt u ze zien vertrekken vanaf hun slaapplaats, dan moet u vroeg uit de veren. (foto: Shutterstock) (Foto: Shutterstock)

Ganzenexcursie IVN bij De Byland

TOLKAMER - De Vogelwerkgroep van IVN De Oude IJsselstreek houdt op zaterdag 6 januari een ganzenexcursie bij De Bijland. Wilt u duizenden ganzen zien vertrekken vanuit hun slaapplaats de Bijland? Dan is dit uw kans. De startplaats is restaurant De Swaenebloem. U krijgt voorafgaand aan de ganzenexcursie in De Swaenebloem informatie over de vogels. Consumpties zijn voor eigen rekening. Vervolgens wordt er gelopen langs het water voor het fraaie schouwspel. Zorg voor warme kleding! De start is vanaf restaurant De Swaenebloem, Bijland 2a inTolkamer. Er wordt gestart tussen 07.45 uur tot 09.00 uur. Aanmelden kan op de website van IVN De Oude IJsselstreek of bij Marjon van Drongelen op telefoonnummer: 06 - 1663 9475.

ivn.nl/afdeling/de-oude-ijsselstreek

Meer berichten
Shopbox