Wilt u meedoen met de Boemelparade maar weet niet hoe? Volg dan workshop Hoe ga ik meedoen aan de Boemelparade? (foto: PR)
Wilt u meedoen met de Boemelparade maar weet niet hoe? Volg dan workshop Hoe ga ik meedoen aan de Boemelparade? (foto: PR) (Foto: PR)

Hoe doet u mee aan de Boemelparade?

In samenwerking met de Zevenaarse carnavalsverenigingen houdt Boemelburcht zaterdag 30 september de workshop Hoe ga ik meedoen aan de Boemelparade?

ZEVENAAR - De workshop wordt gegeven voor mensen die graag eens mee willen doen met de Zevenaarse Boemelparade, maar niet precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Om deze mensen over de drempel te helpen houdt Boemelburcht deze workshop. De Boemelparade bestaat uit zeven categorieën. De workshop wordt gegeven voor alle categorieën van de Boemelparade. U vindt deze terug op de website van Boemelburcht via: boemelburcht.info/boemelparade. Het idee voor de workshop is ontstaan tijdens de evaluatie met de eerste deelnemers aan de categorie J (Jeugd, red.) in de Boemelparade. De jonge deelnemers gaven aan dat zij best wel eens van ervaren leden van de carnavalsverenigingen, groepen en individualistisch deelnemers willen weten hoe zij een onderwerp bedenken, uitwerken en maken. Dit zette het bestuur aan het denken met als resultaat deze workshop. Aangezien bij de verenigingen de kennis ruimschoots aanwezig is het bestuur van Boemelburcht ontzettend blij met hun medewerking. De workshop vindt zaterdag 30 september plaats bij carnavalsvereniging De Toetenburgers aan de Reisenakker 12. De workshop begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. U dient zich vooraf wel even aan te melden via: secretaris@boemelburcht.info.

boemelburcht.info/boemelparade

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden