Afbeelding

De weg op voor Stichting DoeDorp

Algemeen

ZEVENAAR - Lionsclub De Liemers organiseert op zondag 9 juni 2024, de ‘Liemers Tour Rally, Lions-Edition 2024’.

Deze rally is voor alle leeftijden, van oldtimer tot elektrische auto. Voor deelnemers geldt hetzelfde: ervaren rallyrijders en beginnelingen zijn welkom. De equipes in de Sportklasse hebben ervaring met het rijden van rally’s. De Tourklasse is bestemd voor beginnende deelnemers. In de Tourklasse mogen ook passagiers meegenomen worden. Per passagier betaald je 125 euro.

De route wordt uitgezet door  Rutger Kwant, de specialist in het uitzetten van rally’s. Hij zorgt voor professioneel kaartmateriaal en andere hulpmiddelen. Gestart wordt bij Landgoed Halsaf in Babberich, de lunch vindt plaats bij Erve Kots in Lievelde en we eindigen weer bij Landgoed Halsaf. 

Goed doel

Het bestuur: “Jouw bijdrage komt ten goede aan de Stichting DoeDorp. DoeDorp is een jaarlijks evenement aan de Breuly te Zevenaar. Hier komen tussen de 500 en 800 basisschoolkinderen om zich een week lang te vermaken met hutten bouwen van pallets, broodjes bakken, knutselen, schminken, escapen, proefjes doen, spelletjes en nog veel meer. 
DoeDorp is van oorsprong ontstaan voor minderbedeelde kinderen. Voor hen is er een kosteloos plekje. De kosten worden hoofdzakelijk gedragen door ontvangen donaties. Deze Rally-actie is bestemd voor vervanging van versleten materiaal zodat DoeDorp weer langdurig vooruit kan.
De rally sponsoren kan op twee manieren: door mee te doen of een door en bedrag te doneren. Voor aanmelden en info: www//deliemers.lions.nl/rally2024.

Programma

9.00 uur Ontvangst bij Landgoed Halsaf, 9.30 uur Briefing wedstrijdleider, 10.00 uur Start Rally, 12.30 uur Lunch Erve Kots, 13.30 uur Start middag Rally, 16.00 uur Finish bij Landgoed Halsaf, 17.00 uur Borrel, diner en start avondprogramma met muziek en ander vertier.