Jeugddag in de parochie St. Willibrordus

Algemeen

ZEVENAAR - Sinds kort wordt er binnen de parochie, het bisdom en ver daarbuiten gesproken over een missionaire parochie. Hierin komt de jeugd ook veelvuldig naar voren. Om de jeugd (en hun ouders) de gelegenheid te geven samen te komen, ervaringen te delen en bovenal leuke dingen samen te doen, wordt er een jeugddag in de parochie Sint Willibrordus georganiseerd.

Deze dag zal zijn op zondag 7 april in en rond de Andreaskerk van Zevenaar. De dag begint om 10:30 uur met een eucharistieviering. Vervolgens, na een verzorgde lunch, zijn er activiteiten/spellen tot ongeveer 14:30 uur.. Deze dag is bestemd voor iedereen van 7 t/m 18 jaar. Kinderen jonger dan 7 kunnen onder begeleiding van een ouder mee doen. Voor de ouders zal er, tijdens de activiteiten/spellen van de kinderen/jongeren, een ontmoeting zijn met Pastoor Thanh Ta. Deelname aan deze dag is gratis.

Lijkt het jou en/of je ouders leuk om hieraan mee te doen? Dan kun jij je (samen met hen) aanmelden op een van de volgende manieren:

door het digitaal aanmeldformulier in te vullen waarvan de link te vinden is op de parochiewebsite http://rkliemers.nl/op-weg-voor-de-jeugd/

Door het aanmeldformulier te downloaden via: http://rkliemers.nl/op-weg-voor-de-jeugd/ en ingevuld te versturen naar jong@rkliemers.nl

Door het aanmeldformulier vanuit de kerk mee te nemen en ingevuld naar het bovenstaande mailadres te sturen, of dit in de brievenbus te stoppen van het parochie secretariaat aan de Kerkstraat 2 te Zevenaar.