OBW 4 scoort ook in de derde helft
OBW 4 scoort ook in de derde helft Foto:

OBW 4 gaat voor ‘wedstrijd van hun leven’

Algemeen

ZEVENAAR - Als het aan het zondagelftal van OBW 4 ligt, spelen de mannen op 31 mei de wedstrijd van hun leven tegen FC De Rebellen. Dat kan alleen als er genoeg mensen op het vriendenteam stemmen.

Elke jaar organiseert ESPN samen met de Vriendenloterij ‘de wedstrijd van je leven’ voor amateurclubs. De wedstrijd van je leven houdt in dat je als amateurteam een wedstrijd mag tegen FC De Rebellen, een team dat bestaat uit allemaal oud-profvoetballers, stuk voor stuk niet de ideale schoonzonen. Onder meer Theo Janssen, Wesley Sneijder en John de Wolf maken hun opwachting.  Noah Peelen: “Zeg nou eerlijk welke jongen heeft er nou niet gedroomd om ooit tegen zulke namen te mogen spelen. Wij als team zagen dit voorbij komen en dachten meteen ‘laten we eens proberen om dit te winnen.”

De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van de eigen voetbalclub en komt live op ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing en interviews van Hans Kraay jr. en wedsrijdcommentaar van Koert Westerman. Stemmen kan tot vrijdag 10 mei via de site: https://www.wedstrijdvanjeleven.nl.
Op zondag 12 mei wordt er tijdens de uitzending van de Eretribune op ESPN bekend gemaakt wie de winnaar is en wie het dus op 31 mei op mag gaan nemen tegen FC de Rebellen.