De Liemerse Uitdaging viert jubileum met voorzittersdiner

Algemeen

LIEMERS - De Liemerse Uitdaging, oorspronkelijk opgericht als de Montferlandse Uitdaging in 2014 en omgedoopt tot de Liemerse Uitdaging in 2016, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Sinds de oprichting heeft de Liemerse Uitdaging zich ingezet om samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven te stimuleren. Met als doel om lokale vraagstukken aan te pakken op basis van onderlinge hulp en betrokkenheid, zonder dat daar geld aan te pas hoeft te komen. In de afgelopen 10 jaar heeft de stichting al meer dan 2500 matches kunnen maken.

Om dit jubileum te vieren, organiseert de Liemerse Uitdaging op 10 juni een voorzittersdiner, speciaal voor verenigingen en stichtingen uit de Liemers. Tijdens deze bijzondere avond zal een inspirerende spreker optreden die de gasten meeneemt in de wereld van de “gelukkige vereniging”.

Het voorzittersdiner vindt plaats bij De Ogtent in Duiven en belooft een ludieke avond te worden, gevuld met inspiratie en mogelijkheden tot netwerken en samenwerken. Verenigingen en stichtingen uit de Liemers zijn van harte uitgenodigd voor deze bijzondere gelegenheid. Deelname is kosteloos en er zit een maximum aan aantal bezoekers. Deelnemers kunnen zich vanaf 30 maart inschrijven.
Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven voor deze avond is te vinden op de website van de Liemerse Uitdaging [www.liemerseuitdaging.nl]