De Kornuiten
De Kornuiten

Passie en meer tijdens Open Podium in de Borg

Algemeen

BABBERICH - Op vrijdag 23 februari is er veel passie te zien en te horen tijdens het Open Podium in het Kulturhus de Borg in Babberich.

Het Ritmisch Koor Babberich geeft dan een voorproefje van wat het publiek te horen krijgt tijdens hun derde opvoering van de Passie. Maar de avond begint met een vrolijk optreden van De Kornuiten. En de avond wordt spetterend afgesloten met bekende covers door de Tuesday Beats Cover Band. De avond begint om 20.00 uur, maar de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is helemaal gratis.

Het vrolijke duo de Kornuiten bestaat uit Bas en Tom. Zij maken samen al jaren lang muziek. De muzikale heren schrijven liedjes met een knipoog, een verhaal en soms zelfs een boodschap. Ze worden bijgestaan door hun ukeleles en gitaar en beloven: bij de Kornuiten loop je gegarandeerd met een glimlach weer naar buiten. Het Ritmisch Koor Babberich heeft dit jaar hun 55 jarig bestaan gevierd met een prachtig concert, maar nu richten ze zich met veel enthousiasme op de derde opvoering van de Passie. Op deze avond laten ze alvast een voorproefje horen. De vier leden van de Tuesday Beats Coverband komen uit Arnhem, Elst en Lent. Samen spelen zij grotendeels pop/rock nummers met tussendoor ook een verrassend uitstapje naar de blues. Op het repertoire staan voornamelijk covers uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Met veel passie voor muziek maken alle artiesten samen er een mooie avond van. 

Afbeelding
Afbeelding