De zevende editie verbrak alle records
De zevende editie verbrak alle records Jacques Kok

Bijzondere samenwerkingen bloeien op tijdens Beursvloer de Liemers

Algemeen

BABBERICH – De zevende editie van Beursvloer de Liemers, een uniek evenement waar bedrijven, verenigingen en stichtingen elkaar belangeloos ondersteunen, heeft dit jaar opmerkelijke resultaten geboekt. Met 74 succesvolle matches en een maatschappelijke waarde van 76.500 euro, markeert Beursvloer de Liemers een nieuw hoogtepunt.

Het levendige Kulturhus De Borg in Babberich was op maandag 13 november het decor voor deze inspirerende uitwisseling van betrokkenheid en diensten. Georganiseerd door de Liemerse Uitdaging in samenwerking met Caleidoz, Santé Partners en Welcom, bracht het hartverwarmende evenement ruim 70 bedrijven, verenigingen en gemeenten samen, met een opkomst die hoger was dan ooit tevoren.
Onder de klanken van het aanstekelijke dweilorkest Ales Fekeert en de heerlijke geuren van Syrische soep, werden onder het toeziend oog van Laarberg Notarissen, prachtige matches gemaakt. De avond werd vakkundig en met humor aan elkaar gepraat door Pascal Bos, terwijl ondernemer Roel Dijkman met een symbolische klap op de gong de Beursvloer officieel opende.

Opmerkelijke matches

Enkele opmerkelijke matches van de avond zijn het Candea Technasium dat met leerlingen een schuurtje bij de begraafplaats in Lobith opknapt, Total Tent dat het Oranje Comité Didam ondersteunt met twee overkappingen tijdens de dodenherdenking in 2024, en een driedubbele match voor Trefpunt Het Palet in Duiven. Hier bundelen Vink Kunststoffen, Dijkman Coating en Technoplaza hun krachten om een prachtig reclamebord te realiseren.

Hoogtepunt

De avond bereikte zijn hoogtepunt toen wethouder Arthur Boone van de gemeente Zevenaar het indrukwekkende bedrag van 76.500 euro bekendmaakte. “Wat een fantastische Beursvloer!” aldus Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging. “Ook dit jaar weten de deelnemers mij te verrassen met de mooie matches die er gemaakt worden. Het is fijn dat, ook in de huidige tijd, mensen elkaar willen helpen. Daarnaast ben ik trots op alle vrijwilligers die het ook dit jaar weer mogelijk maakten.”

Beursvloer de Liemers toonde opnieuw de kracht van samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties voor een betere en meer positieve gemeenschap.