The Landrats
The Landrats

The Landrats in Muziekcafé De Lantaern

Algemeen

ZEVENAAR _ Zeemansliedjes, shanty-liedjes, folkliedjes, jigs, reels en mogelijk een paar Ierse klassiekers. Dat zijn de ingrediënten van een optreden van The Landrats. Op 25 november staan ze op het podium van Muziekcafé De Lantaern in Zevenaar.

Deze vrolijke folkband bestaat uit ervaren folk- en maritieme muzikanten. Ze staan bekend om de gezellige optredens die zij op internationale podia in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk geven. Als ‘Pyrates!’ zijn deze artiesten de hoofdact op grote festivals als Elfia, Fantasyfest en grote Keltische en Shanty festivals in onder andere Duitsland en Frankrijk, waar ze voor een groot en enthousiast publiek spelen. Maar voor kleinere zalen zetten ze sinds 2019 in de wisselende samenstelling van The Landrats de zalen op zijn kop. Ze pakken hun energieke, vrolijke repertoire van folk- en maritieme muziek aan op viool (Rowan Schuddeboom), melodeon (Vincent Pompe van Meerdervoort), gitaar, bas (Vincent de Raad) en zoveel meerstemmige zang als ze aankunnen. Uiteraard met David Gallows (UK) als vertrouwde leadzanger en gitarist vol leuke anekdotes. En het publiek mag natuurlijk gewoon meezingen en meedansen!

Kaarten à € 17 zijn te bestellen op www.delantaern.nl. Of bel 06 40 54 24 23 om kaarten telefonisch te reserveren. Aanvang 20.30 uur, de zaal is open vanaf 20.00 uur. De Hooge Bongert 3 in Zevenaar.