Afbeelding

Dames aan de bak bij HSV De Rietvoorn

Algemeen

PANNERDEN - Vissen alleen weggelegd voor mannen? Niet bij HSV De Rietvoorn. Damesvissen is helemaal ingeburgerd in Pannerden. Op drie zondagen in september bonden zij aan het water de strijd met elkaar aan. Van de drie wedstrijden telden er twee mee voor het eindklassement.

Tijdens de eerste wedstrijd op 3 september greep Annie Lijkendijk onder een blakend zonnetje met een lengte van 4,89 meter de dagwinst. Een week later was het Ria Wezendonk die met de de dagwinst aan de haal ging met een visvangst van 3,66 meter. Zondag 17 september was de laatste van drie wedstrijden. Rond 9.00 uur kwamen de strijdlustige visfanaten opdraven. Het was nog droog, maar daar was alles mee gezegd, want de grijze dreigende wolkenmassa kwam snel richting Lobberdense Waarden. Agnes Groenen ving op deze laatste dag 3,35 meter vis en kwam daarmee in het eindklassement slechts acht centimeter tekort voor de eindoverwinning. Die ging naar Ria Wezendonk.Uitslag: Ria Wezendonk 6,52 meter, 2. Agnes Groenen 6,44 meter, 3. Annie Lijkendijk 6,13 cm.
4. Lieke Wensink 4,89 meter, 5. Brigitte Markerink 3,07 meter. Zij ving de grootste vis met een lengte van 23 centimeter. Dames die lid willen worden of informatie willen kunnen terecht op www.hsvderietvoornpannerden.nl of email secretaris@hsvderietvoornpannerden.nl.

Afbeelding