Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie (Foto: PR)
Het restaurant is gelegen op een prachtige locatie (Foto: PR)

Kinderpret event bij Restaurant Steengoed

Algemeen

TOLKAMER - Restaurant Steengoed in Tolkamer heet alle kinderen van 0 tot en met 14 jaar op 30 september van harte welkom op het campingveld naast de horecagelegenheid.

Met een groot luchtkussen, een air trampoline, oudhollandse spellen, een meet & greet met PAW Patrol en nog veel meer is het die dag groot feest. Voor maar zeven euro en vijftig cent kunnen de kinderen van 12:00 tot 17:00 uur genieten.
Restaurant Steengoed wil hiermee laten zien dat zij iedereen, van jong tot oud, welkom heten in het nieuwe restaurant op de Bijland in het mooie Tolkamer.
Het restaurant van de jonge en gedreven ondernemers Viviane en haar man Jovanny is gelegen op een prachtige locatie met uitzicht over de Rijn.
Binnenkort iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, examenfeest, personeelsfeest, vergaderingen, high tea, koffietafels het kan allemaal. “Het terras biedt de perfecte setting voor een romantische bruiloft. Met een speciaal ingerichte plek op ons terras en de betoverende omgeving creëren we een idyllische trouwlocatie voor jullie speciale dag. Geniet van de sfeer en het uitzicht terwijl je samen met je gasten geniet van culinaire hoogstandjes. Wij maken er graag een onvergetelijk feest van,” legt Jovanny uit.

Camping

Naast het restaurant bevindt zich een camping (Onderdeel van Restaurant Steengoed) met 12 campingplaatsen. Het zijn ruime plaatsen voor tenten, caravans, en campers, en is de ideale plek voor een ontspannen vakantie. Met het restaurant binnen handbereik.

Restaurant Steengoed, Bijland 3, Tolkamer  06 16135569.

Meer informatie kunt u vinden op: www.restaurantsteengoed.nl of www.campingsteengoed.nl of mail naar info@restaurantsteengoed.nl.