Een volle zaal (Foto: PR)
Een volle zaal (Foto: PR)

Herfstmodeshow Verrassend Anders smaakt naar meer

Algemeen

ZEVENAAR - Donderdag 14 september jl. was het zover, de Herfst modeshow van Verrassend Anders in de Cultuurhal van de Turmac Cultuurfabriek. Binnen no time waren de 400 toegangskaarten uitverkocht.

De cultuurhal was omgetoverd tot mode walhalla met catwalk en in de gang was de winkel van Verrassend Anders voor de gelegenheid op locatie, vol kledingrekken met de laatste herfstmode overzichtelijk en op kleur opgesteld. Er werd naar hartenlust geshopt, iedere bezoeker had al € 10,- shoptegoed, want de ticketprijs werd hier naar opgezet.

Meer dan 75 bezoekers hebben gebruik gemaakt van de dagschotel welke voor de tijd bij Wittenburg Eten en Drinken werd geserveerd. Na afloop kon men nog genieten van een hapje en een drankje. 

22 modellen in diverse leeftijden en maten showden de actuele herfstmode in verschillende stijlen van meer dan tien merken, zowel casual als zakelijk. Ook nu werd er weer samengewerkt met diverse andere ondernemers. Peg’s Beautysalon voor de visagie van de modellen en de medewerkers van Hairsum namen de kapsels voor hun rekening. Fotografe Emmy Kolkman heeft vooraf al haar medewerking verleend.
De modellen van Verrassend zijn er in alle leeftijden en maten, waardoor de dames in de zaal zich hiermee konden identificeren. Door de veelzijdigheid van de merken, kon iedere bezoeker inspiratie op doen voor haar eigen herfst outfit. Mocht je deze leuke avond gemist hebben? Neem contact op met Verrassend Anders en zij sturen een Lookbook van de najaarscollectie van 2023. Twee reacties uit het publiek: “Ik heb een heerlijke avond uit gehad op een prachtige locatie en ben goed geslaagd.” “Ik hoop dat dit een terugkerend evenement wordt en Zevenaar een mode evenement rijker is. “