Kerkberichten

Algemeen

St. Willibrordusparochie

Vieringen in het Eucharistisch Centrum H. Andreaskerk in Zevenaar. Zondag 26 maart: 10.30 uur Woord- en Communieviering, voorganger diaken Adri van Zundert. Het Gregoriaans herenkoor verzorgt de zang. Overleden: Jan Gieling.
Misintenties: mevrouw A. Hampartsum Gevorg, Ria Witjes-Driessen, Co Koning, Hans en Annemiek Buhler-Sommers, Jan van Aken, Tonnie Kluitman-Nass, pa en ma Berendsen-Kuppens, Jan Gieling.
De Mariakapel is dagelijks open van 9.30 uur tot 16.30 uur.

St. Martinus

Zondag 26 maart is er geen viering in de Sint Martinuskerk van Oud-Zevenaar.

Ontmoetingskerk Zevenaar

De protestantse gemeente in Zevenaar houdt elke zondag om 10.00 uur een viering in de Ontmoetingskerk aan de Markt in Zevenaar. Vrijdag 24 maart wordt om 19.00 uur een gebedsbijeenkomst gehouden voor vrede en veiligheid. Deze keer wordt benadrukt dat oorlog alleen verliezers kent.
Vrijdag 7 april om 14.00 uur wordt de monumentale Ontmoetingskerk opengesteld voor bezichtiging. De kerk is eeuwenoud en er is veel te zien en te ontdekken. In de kerk wordt u ontvangen door mensen die over de kerk kunnen vertellen. Ook is in de kerk een brochure te vinden waarin symbolen en versierselen worden uitgelegd.