Afbeelding

Brainpower in Het Musiater: The Story Of Hip Hop

Algemeen

Op donderdag 23 maart vertelt Artiest/MC/Producer Brainpower (Gertjan Mulder) In een bijzonder theatercollege in Het Musiater in Zevenaar het verhaal van de evolutie van de Hip Hop cultuur.

Aan de hand van vele essentiële fragmenten (in beeld & geluid) maakt Brainpower, samen met zijn DJ TLM, op geheel eigen wijze het theaterpubliek deelgenoot van zijn intense en eindeloze liefde voor Hip Hop en haar Cultuur. De focus ligt op het fundament van Hip Hop en Brainpower analyseert vooral de jaren 1973-1990 en hoe deze fase de globale muziek- en popcultuur tot op de dag van vandaag beïnvloed heeft. Een essentiële show om te bezoeken in het jubileumjaar dat Hip Hop 50 wordt!

Over het theatercollege

Bezoekers zijn laaiend enthousiast en de reacties superpositief. De voorstelling staat voor drie kernwoorden: inspiratie, motivatie en educatie. Of je nou een kenner of een leek bent, iedereen kan iets leren van dit college. “De beste Hip Hop theatershow in Nederland. De interactie tussen de verteller en de DJ is briljant.” Rudeboy Remington (Urban Dance Squad, Rudeboy Plays UDS)

Locatie: Het Musiater - Warempelzaal, Zevenaar. Donderdag 23 maart, aanvang 20.15 uur
Kaarten zijn online te bestellen via
www.liemerskunstwerk.nl