Los Renunciados
Los Renunciados Foto: Onbekend

Latin ensemble Los Renunciados sluit Open Podium af in De Lantaern

Algemeen

ZEVENAAR - Het elfkoppige ensemble Los Renunciados sluit op zaterdag 18 maart het open podium in De Lamtaern in Zevenaar spectaculair af met Latin en Salsa muziek.

Maar voor dat het zover is trakteert Dennis Buitink de bezoekers op ‘Buitink dut Dat Doe’w’. En de Kornuiten zorgen voor een glimlach door hun vrolijke muziek. De avond begint om 20.30 uur en de toegang is gratis. 

De in 1980 geboren zanger Dennis Buitink was sinds eind jaren 90 frontman van de Veluwse rockband Dat Doe’w. Buitink blijft muzikale jeuk hebben dus is hij nu te zien en te horen als ‘Buitink dut Dat Doe’w’. Solo met zijn eerste gitaar.
Het vrolijke duo De Kornuiten, bestaande uit Bas en Tom, maakt al jaren muziek. Ze schrijven liedjes met een knipoog, een verhaal en soms zelfs een boodschap.
Los Renunciados, opgericht in 2019, is een enthousiast en swingend Latin ensemble dat met veel plezier werkt aan een breed georiënteerd Latin repertoire. De band brengt een mix van Latin nummers, variërend van Latin Jazz tot pure Salsa, en alles daartussen in.