Meiden- en vrouwenvoetbal leeft in Zevenaar

Algemeen

ZEVENAAR - In 2019 zijn de twee grootste voetbalclubs van Zevenaar, DCS en OBW, een samenwerking aangegaan om het meiden- vrouwenvoetbal in Zevenaar naar een hoger plan te krijgen en met succes.

Onder de naam SVO-DCS-OBW strijden de teams iedere week in de vrouwen / meiden divisies. Door de goede coördinatie tussen zowel OBW als DCS en een enthousiast kader, plus een groep vrijwilligers, kan er volop worden getraind en voelen de meiden en vrouwen zich welkom en verbonden bij beide clubs. Dit vertaalt zich dan ook in meerdere successen en leuke activiteiten zoals de kampioenschappen van de MO11 en MO13 dit jaar, het oliebollentoernooi, diverse leuke en gezellige avonden en uitjes. 

Dankzij een grote toename van voetbalsters heeft SVO DCS-OBW inmiddels negen teams in diverse leeftijdscategorieën variërend tussen de 8 en 35 jaar. Al met al een geweldige samenwerking tussen twee van oudsher gezonde rivalen, met als doel het meiden- en vrouwenvoetbal optimaal te kunnen organiseren, zodat spelvreugde, ontwikkeling, prestatie en uiteindelijk een leven lang bewegen wordt geoptimaliseerd.

Heb jij als speelster interesse om bij SVO DCS-OBW te komen voetballen en wil je extra informatie of wellicht een keer een proeftraining meedoen? Of bent u als ouder geïnteresseerd en hebt u vragen over het voetballen binnen de SVO of het uitvoeren van vrijwilligerswerk? Stuur dan een mail naar info@svo-dcs-obw.nl