Vacature pionier bij Komdersuut

Algemeen

ANGERLO - Pioniershuis Komdersuut is op zoek naar een pionier.

Komdersuut is het pioniershuis in Angerlo, een gemeenschapshuis voor buurt- en streekgenoten en passanten. De accommodatie is een voormalige pastorie met een ruime buitenruimte en prachtig terras. Het doel is een ‘oplaadpunt’ te creëren voor de buurt, passanten en belangstellenden, waardoor er eigentijdse vormen van zingeving en geloven ontstaan.
Het pioniershuis Komdersuut wil een ontmoetingsplek zijn waar saamhorigheid uitgedragen wordt. Een plek van maatschappelijke en sociale betrokkenheid. En tegelijkertijd een plek met een horecafunctie, waar het goed toeven is. Waar iedereen zich welkom weet. Een plek waar naar elkaar geluisterd wordt en samen in stilte kan worden gezeten. Waar je kan koken, zingen, creatief zijn, spelletjes kan doen. Waar generaties elkaar ontmoeten. En waar groepen van buitenaf een activiteit of bijeenkomst kunnen organiseren.
Komdersuut zoekt een pionier die vanuit een ondernemende mindset een coördinerende rol heeft bij het uitvoeren van alle activiteiten die georganiseerd worden. Die een netwerk creëert en onderhoudt om samenwerkingsverbanden te vinden met organisaties die van betekenis zijn voor Komdersuut. Die samen met de vrijwilligers de activiteiten vorm geeft.
Ben jij een netwerker die externe contacten kan zoeken en onderhouden, een teamspeler, een creatieve geest, een spin in het web, een beslisser, een communicatief sterke doorzetter en een verbinder en die de activiteiten van Komdersuut in de markt weet te zetten? Dan is de vacature van pionier je op het lijf geschreven.
Komdersuut biedt een heel prettige werkomgeving en een bezielde groep mensen. “We willen beginnen met een werktijd van 10 uur betaald. Daarnaast hopen we dat je ook op vrijwillige basis een aantal uren beschikbaar bent. Voor meer informatie www.komdersuut.com of Jolanda Berntsen (06 46836136).
Je kunt je belangstelling tot 11 december kenbaar maken door een email inclusief CV te sturen aan Jolanda Berntsen, secretaris Stichting Pioniersplek Angerlo - Doesburg. Email: berntsenjolanda@gmail.com