Vaccinatielocatie Duiven vanaf maandag dicht

Algemeen

DUIVEN - De vaccinatiecampagne voor de herhaalprik tegen corona gaat een volgende fase in. GGD Gelderland-Midden schakelt meer en meer over op kleinere locaties dichtbij de inwoners. Vanaf maandag 28 november sluiten daarom de grote vaccinatielocaties in Duiven en Voorthuizen. In de Liemers kunnen mensen in plaats van Duiven terecht bij de nieuwe locatie in Zevenaar.

Een afspraak maken voor de herhaalprik tegen corona is niet nodig. Wel is het belangrijk om een legitimatiebewijs mee te nemen. Alle locaties en openingstijden in de regio zijn hier te vinden.

Hoewel het aantal besmettingen momenteel afneemt, blijft het belangrijk om een herhaalprik te halen. Juist dankzij de vaccinaties en de opgebouwde bescherming hebben we dit punt bereikt. Haal daarom de herhaalprik, zeker als je 60 jaar of ouder bent of een kwetsbare gezondheid hebt.

Voor meer informatie kunt u mailen naar communicatie@vggm.nl of bellen naar 088-3556565.

--------------------------------------------------------------------

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden maakt bij e-mail gebruik van SSL/TLS zodat gegevens via een beveiligde verbinding worden uitgewisseld. Wij vragen u om er zorg voor te dragen dat SSL/TLS ook aan uw zijde ingericht is. Uw provider of ict ondersteuningspartij kan u hierbij helpen. Alleen als beide kanten dit instellen is e-mail beveiligd.

--------------------------------------------------------------------

DISCLAIMER. 

Deze e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van de inhoud ervan door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. 

Mocht deze e-mail niet voor u bestemd zijn, wilt u deze dan terugsturen en vernietigen?

Openbaarmaking, vermenigvuldiging en verspreiding van deze e-mail is niet toegestaan. 

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail,

noch voor de tijdige ontvangst daarvan.

--------------------------------------------------------------------